top of page

BAD BOY KAFFELIKØR

I København smedes Bad Boy Coffee Liqueur med bare næver og uanede mængder af kærlighed. I modsætning til andre kaffelikører fremstilles Bad Boy økologisk af cold brew kaffe, som giver smagen stor sødme, mindre bitterhed og dyb kompleksitet. Ved at bruge cold brew brygning udnytter man kaffebønnernes fulde aromatiske potentiale, der giver Bad Boy noter af mørk chokolade, pistache og citrusfrugter.

 

Kaffen er helt unikt udviklet i samarbejde med Copenhagen Coffee Lab og består af en kombination imellem bønner fra Colombia og Honduras. Begge lande er kendt for fyldige og chokolade-søde kaffebønner. Bad Boy er desuden lavet på hvedebaseret finsprit, hvilket giver likøren en mindre spids og en mere afrundet smag.

 

Likøren rocker evergreens som white russians og espresso martini , men Bad Boy kan langt mere end det. Den anbefales som avec i et glas med is, der helt optimalt ledsager en fed tiramisu, eller en anden tung dessert. Eller prøv deres signatur drink; en Bad Boy Fizz , der består af Bad Boy, citron, vodka og danskvand. En forfriskende kaffe-lussing til gæsterne, der sætter pris på godt vejr og en opkvikkende stemning.

MICHAEL BITTER

Michael Bitter er en hyldest til den danske bitter tradition. Den rummer alle kvaliteter en bitter bør have med dens nuancerede vifte af forskellige ingredienser. Heriblandt angelikarod, orisrod, tomatflager, lindeblomst og citronverbana. Michael Bitter smager mere elegant end den mere klassiske bitter, men man får dog stadig varmen.

Bitteren har den unikke egenskab, at den fungerer fremragende i den klassiske drink Brandbil. Denne udgave har dog et nyt og friskt pust. Derfor har Bad Company Spirits, valgt at kalde drinken for La Babu. De anbefaler lidt lime for at give drinken syre, men kan sagtens klare sig uden også.

Bad Company 23.09.27 Michael Bitter24199 copy.jpg

BAD DOG APPELSINLIKØR

Bad Dog Orange Liqueur er den eneste appelsinlikør lavet i Danmark, og så er den til og med økologisk. Appelsinerne i likøren er nøje udvalgte og varierer alt afhængigt af, hvilket område som har højsæson. Det er den rene essens af appelsin, duften og smagen er som en gåtur på en Siciliansk appelsinplantage.

 

Likøren er lavet på appelsinskaller, hvilket giver en utrolig aromatisk oplevelse. De naturlige olier harmonerer perfekt med den høje alkoholprocent, og det giver en kraftfuld smag.

 

Den er lavet på hvedebaseret finsprit og en blanding af hvid- og rørsukker. Bad Dog Orange Liqueur kan både nydes rent eller blandes i klassiske drinks som Cosmopolitan, Margarita og Sidecar. Bad Company anbefaler selv en ’Bad Dog Tonic’, der i alt sin enkelthed er appelsinlikøren blandet med tonic. Det bliver ikke mere simpelt, sommerligt og forfriskende.

LEMON SAYS HELLO LIMONCELLO

Citronerne brugt i Lemon Says Hello har udelukkende trukket sin smag fra skallerne, hvor alle de aromatiske olier sidder. Det giver stor fedme til smagen, hvilket afbalancerer nydeligt til den høje alkoholprocent. 

Lemon Says Hello møder sanserne friskt, som en nyplukket citron i middelhavsvinden. Den overvældende citronsmag afrundes med noter af anisfrø, enebær og galangarod. Det forlænger oplevelsen og skaber ekstra dybde til smagsprofilen.

 

Limoncelloen er udviklet i samarbejde med Bar Pasta, som er top entusiaster af de gyldne citrondråber. 

Lemon Says Hello skal nydes som en traditionel avec efter maden, ligesom man husker det fra ferier i Italien. Derudover er den perfekt, til en ekstra syrlig og sommerfrisk Limoncello Spritz.

 

Hvis man simpelthen bare ikke kan få nok af citroner, anbefaler vi en Limoncello Sour. Her får du hele citronkavalkaden og en drink med store armbevægelser! 

BAYA BAYA RØD VERMOUTH

Baya Baya rød vermouth er en bittersød oplevelse, der opmuntrer til at slå fødderne op og nyde solen på terrassen. Den er lavet på Grands Vins friske solbær vin, hvilket giver et længe ventet modspil til den traditionelle tyngde og bitterhed i Vermouth. Med en ingrediensliste på over 14 forskellige urter og krydderier, kan du forberede dig på et smagsnote kalejdoskop med en overraskelse for hver tår.

Med næsen i glasset inviteres du på en spadseretur i foråret med florale noter som kamille og lavendel. Når Baya Baya rød dernæst møder tungen, oplever man den dybe sødme fra solbærrene, som forbinder hele dette forbløffende sammensurium. Bagerst i ganen lander vermouthens klassiske bitterhed nærmest forventeligt med et lille twist.

Baya Baya er en vaskægte cocktail schweizerkniv, og fungerer perfekt i populære drinks som Negroni og Americano. Samtidigt anbefaler vi varmt at skrue ned for bartendercharmen og blot lave en Baya Baya med tonic og en skive appelsin.

LSD-BADCOMPANY-OHDEER 22.08.17 Packs og stemning6675 copy.jpg
LSD-BADCOMPANY-OHDEER 22.08.17 Packs og stemning6694 copy.jpg

BAYA BAYA HVID VERMOUTH

Baya Baya hvid vermouth giver et friskt pust til traditionelle vermouths, med dens syrlige stikkelsbærs noter. Vermouthen har solide noter af bergamot, pære, stikkelsbær og jordskok. Der er lagt i kakkelovn til en interessant og moderne fortolkning af hvad vermouth i dag kan!

På grund af den store og unikke smagsoplevelse, behøver den ikke andet end en klassisk tonic. Hvis man derimod ønsker at skrue op for charmen, passer den som smurt i en hvid Negroni eller en Dry Martini.

bottom of page